Steun de BBD

De BBD streeft naar een toegankelijkheid van de diensten en activiteiten voor een zo breed mogelijke doelgroep ouderen en mindervaliden. Om die reden tracht de BBD de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden. Veel ouderen die deelnemen hebben immers een bescheiden inkomen.
Met steun van particulieren, fondsen, overheid en bedrijven kunnen we ouderen blijven begeleiden bij het doen van boodschappen en bij het maken van uitstapjes, want... alles went behalve isolement.

Particulieren

Iedereen die de BBD een warm hart toedraagt kan ons steunen.
Voor € 30,- per jaar bent u al donateur, maar een eenmalige bijdrage is ook van harte welkom.

Mensen die zich willen opgeven als donateur kunnen het gewenste bedrag overmaken op NL39 RABO 0300 8990 76 o.v.v. 'gift BBD' t.n.v. de Boudewijn Struijk Foundation / Vrienden van de Stichting BBD.

Bellen of mailen kan ook, dan sturen we u een brief met nadere informatie.

Klik hier voor informatie over Boudewijn Struijk Foundation / Vrienden van de stichting BBD.

Bedrijven

Ook bedrijven kunnen ons steunen door diensten en/of sponsoring aan te bieden, korting te geven op entrees, consumpties, diners of wat u ook maar kunt verzinnen dat de stichting BBD en alleenstaande ouderen ten goede komt.
Zo geeft studio Güthschmidt korting op de bestickering van de bussen, biedt Shell jaarlijks een gratis diner, Boerderij Meyendel maandelijks een gratis pannenkoek met consumptie en autobedrijf Ryscar onderhoud aan voor onze bussen en Drukwerkexpert zorgt voor betaalbaar drukwerk.

Elk bedrijf dat ons wil steunen of zich met naam en bedrijfslogo aan onze stichting wil verbinden, nodigen wij van harte uit contact met ons op te nemen. Wij kunnen o.a. naamsvermelding aanbieden op onze bussen en wielershirts van de medewerkers, in het maandprogramma en folder.

Fondsen

De steun van fondsen is eveneens van onschatbare waarde voor de BBD. Fondsen stellen o.a. donaties beschikbaar voor activiteiten voor rolstoelgebonden mensen, innovatieve projecten, evenementen, leer-werktrajecten en investeringen.

De fondsen die de BBD ondersteunen zijn:

Gemeente Den Haag

De Dienst OCW van de gemeente Den Haag ondersteunt de BBD met een subsidie voor de uitvoering van de boodschappenhulp, uitstapjes en ontmoetingsactiviteiten in Het Zamen.
De Dienst SZW verstrekt incidenteel opdrachten op het gebied van
re-integratie.

pijl naar boven

 

begeleider en oudere deelnemer

 

"De BBD is voor ons ouderen en invaliden een begrip.

Ik hoop dat de BBD nog lang mag blijven rijden met misschien nog wat meer busjes zodat er in de toekomst nog veel meer mensen gebruik van kunnen maken, want jammer genoeg zijn er nog heel wat mensen die graag mee willen, maar die door gebrek aan busplaatsen niet kunnen."

(reactie van een klant)

divider